chceme lepšiu školu v Záhorskej Bystrici


Riaditeľka Jančeková na škole končí

16.06.2011 17:06

Už to môžeme oznámiť aj oficiálne, riaditeľka Jančeková na škole končí - vo svojej funkcii bude do konca júna. Napriek nesporným negatívam ktoré sprevádzali jej systém riadenia na škole, priniesla škole aj mnoho zlepšení a inovácií. Preto by som jej rád poďakoval za všetky pozitívne veci ktoré pre školu urobila, za doterajšie úspechy a zlepšenia ktoré prispeli k rozvoju školy.

Verím, že miesto riaditeľa obsadí v budúcnosti človek, ktorý ešte viac prispeje k zlepšeniu kvality školy, klímy na škole, zlepší jej chýr a povesť. V škole budú naďalej pôsobiť kvalitní učitelia ktorí sa osvedčili v pozitívnej a tvorivej atmosfére. Dúfam že škola bude otvorene a transparentne komunikovať navonok a dokáže zapojiť rodičov do komunity školy. Hlavne verím, že škola bude bezpečným miestom pre žiakov kde získajú kvalitné vzdelanie. 

Všetkým doterajších kritikov, tých ktorí sa ozvali aj tých ktorí sa neozvali nateraz vyzývam, aby doterajšiu kritiku zamenili na pozitívne návrhy, výzvy a vylepšenia. Rovnako aby sa aktívne zapájali do programov pre zlepšenie školy. Záleží od rodičov aby priestor ktorý dostanú využili, aby nové vedenie školy mohlo realizovať život na škole tak, aby bol v súlade s prianím a predstavou rodičov. Aby škola bola miestom kde budú rodičia radi dávať svoje deti s vedomí že získajú kvalitné vzdelanie od prvého, do deviateho ročníka. 

Spoločne si prajme aby nový riaditeľ alebo riaditeľka prispela k tomu aby sme na túto krásnu školu v našej mestskej časti mohli byť hrdí a bola jej pýchou.

Ďakujem všetkým za doterajšiu pomoc a podporu. Ako sa hovorí - "v núdzi poznáš priateľa" - v kritických chvíľach sa prejavia charaktery ľudí. Veľmi si Vašu odvahu a ochotu vážim.

Laco Ďurkovič

—————

Späť